Varmepumpe Kongsvinger: Beste leverandører i 2024

Uansett hva som er din primære oppvarmingskilde i dag er alltid varmepumpe et godt valg. Varmepumpen blir stadig mer populær, nettopp fordi den har så mange fordeler. I forhold til miljøet kan man ha god samvittighet fordi man reduserer strømforbruket betraktelig, og innendørs kan den by på jevne temperaturer hele året i tillegg til renset og klar luft. Man kan nemlig benytte seg av en varmepumpe til nedkjøling når det er varmt utendørs i tillegg til å varme med når det er kaldt. De umiddelbare kostnadene kan virke høye, men på sikt vil du alltid tjene på å montere en varmepumpe.

Bilde

Gaustad Rør AS

Google LogoNaN

Les anmeldelser

Gaustad Rør AS utfører alle typer rørleggertjenester, og er i tillegg også en leverandør og montør av varmepumper, gulvvarme, samt. en totalleverandør av komplette bad og våtrom.

Bilde

Stiftet i 2006

Bilde

22 ansatte

Bilde

Strandvegen 5, 2100 Skarnes

Bilde

Varmepumpe Kongsvinger: Beste leverandører i 2024

Sist oppdatert: 28. desember 2023

Hvordan finne varmepumpe i Ski

Det vanskeligste når det kommer til varmepumpe er nok å finne frem til den modellen som passer best i din bolig. Som med det meste av kostbare innkjøp kan det derfor være lurt å bruke litt tid på å undersøke hva som er tilgjengelig, og hvilke modeller som har hvilke bruksområder og fordeler. Varmepumpeportalen har derfor inngått samarbeid med flere av landets ledende leverandører og montører. Fyller du ut skjemaet på høyre side ut ifra dine spesifikasjoner og behov vil vi formidle dette videre til de. Resultatet er at du etter kort tid vil motta tre uforpliktende tilbud fra tre ulike forhandlere i nærheten av deg. 

Ulike typer varmepumper 

Før du fyller ut skjemaet kan det være greit å få en kjapp oversikt over de mest populære typene, og det finner du under. 

Luft-til-luft varmepumpe

På mange måter kan nok luft-til-luft varmepumpen forveksles med en aircondition, men det er ikke tilfellet. Den har dog likhetstrekk i form av en utedel og en innedel, altså en utvendig motor som genererer energi og en innvendig vifte som fordeler temperatur. Utover dette er de ikke like og en varmepumpe kan svært effektiv varme og kjøle boligen din. 

Luft-til-vann varmepumpe

Det er mange likhetstrekk mellom luft-til-luft og luft-til-vann varmepumper. Motoren på utsiden fungerer i prinsippet likt, men den varmer heller opp vann til fordeling i boligen. Det er flere måter å gjøre dette på, blant annet radiatorer eller gulvvarme. 

Væske-til-vann varmepumpe 

Av de tre er dette den mest effektive og den som sparer mest strøm samt at den har lengst levetid. På den andre siden medfører denne også størst utlegg for kjøp og montering. Det benyttes også her vannbårent system, men den henter energien sin fra stabile elementer som jord, berg og sjø. Det er derfor disse ofte kalles for Bergvarmepumpe, Jordvarmepumpe eller Sjøvarmepumpe.