Ofte stilte spørsmål

Du har spørsmålene og vi har svarene. Her har vi samlet hyppig stilte spørsmål som vi pleier å få. Dersom det er noe mer du lurer på, så er det bare å ta kontakt. Vi strekker oss langt for å hjelpe deg.

Koster det noe å bruke Varmepumpeportalen?

Det er gratis og uforpliktende å bruke Varmepumpeportalen. Du står fritt til å takke ja eller nei på tilbudene du mottar. Du har derimot mye å spare ved å sammenligne tilbud fra ulike leverandører for å sikre at du får det beste tilbudet.

Hvorfor bør jeg innhente tilbud?

Du kan spare både tid og penger ved å sammenligne ulike leverandører og varmepumper. Vi samarbeider kun med seriøse og pålitelige leverandører med lang erfaring i bransjen. Ikke bare kan du få en god pris på varmepumpe, men leverandørene kan hjelpe deg med å velge rett modell til boligen din.

Hvordan fungerer det hvis jeg er leverandør og vil samarbeide?

Det er bare å kontakte oss for å diskutere et samarbeid. Vi sender ut hver henvendelse vi får til tre leverandører innenfor det geografiske området. Deretter er det opp til leverandørene å gi det beste tilbudet. Vi sender kun ut de forespørslene som leverandørene ønsker – og det til rimelige priser.

Hvorfor Varmepumpeportalen?

Vi ønsker å bidra til det grønne skiftet og bidra til å gjøre Norge mer miljøvennlig. Vi hjelper folk med å redusere energiforbruk, samtidig som de kan øke komforten i hjemmet. Du skal ikke måtte fryse for å holde varmen eller kutte strømforbruket.

Hvem driver Varmepumpeportalen?

Varmepumpeportalen er drevet av Lead Service AS, et selskap som spesialiserer seg på å lage portaler til forbrukere. Vi legger vekt på å være en pålitelig aktør. Vi samarbeider kun med seriøse leverandører som leverer kvalitetsvarer og tjenester av høy kvalitet.

Jeg fikk ikke 3 forskjellige henvendelser, hvorfor ikke?

Selv om vi alltid prøver å sende ut 3 henvendelser, så er det dessverre ikke alltid mulig. Kanskje det ikke er nok leverandører i det geografiske området, eller så har kanskje ikke leverandørene den typen varmepumpe som du ønsker. Vi gjør vårt absolutt beste for å forhindre at dette skal skje.

Hva om jeg ikke finner noen av tilbudene interessante?

Hvis du mot formodning ikke ønsker å benytte deg av noen av tilbudene, så står du fritt til å takke nei. Tjenesten er helt uforpliktende. Vår erfaring tilsier at de aller fleste får et tilbud de er svært fornøyde med. Skulle du av en eller annen årsak ikke ønske å gå videre med tilbudene, så er det bare å la være å benytte deg av dem.