Om oss

Vi mener at varmepumper er viktig for en bærekraftig fremtid. Varmepumper er et miljøvennlig og energieffektivt alternativ som er bra for både planeten vår og økonomien din. Ettersom varmepumper bruker lite strøm, kan man frigjøre verdifull elektrisk energi. Dette er spesielt viktig i perioder med strømmangel, strømkriser og høye strømpriser. Nettopp derfor ønsker vi å tilrettelegge for at folk flest kan bytte til varmepumpe.

Varmepumpeportalen er en tjeneste som matcher mennesker som trenger varmepumpe med de rette varmepumpeleverandørene. Målet vårt er å gjøre det enklere for både dem som ønsker å kjøpe varmepumpe og leverandørene selv. Dermed kan enda flere mennesker bytte til miljøvennlig oppvarming som sparer dem penger på sikt – uten å gi slipp på komforten.

Leverandører som benytter våre tjenester vil derimot slippe prosessen med å stadig lete etter kunder. Vi innhenter ønsker fra mennesker som ønsker å kjøpe varmepumpe, og hver enkelt leverandør kan velge å gi tilbud på de oppdragene som passer dem best.

Vi kan spare deg for tid og penger, enten du vil kjøpe varmepumpe eller er en varmepumpeleverandør. Det er bare å ta kontakt med oss gjennom denne siden. Vi håper du får nytte av tjenesten vår.

Bilde

Her finner du oss

Adresse:

Tjuvholmen allé 3,
0252 Oslo,
Norge

Driftes av:

Lead Service AS
Org.nr. 922 997 454

E-post:

hei@leadservice.no

Åpningstider:

09:00 - 17:00 hver dag

Du kan sende oss e-post når som helst og vi vil gjøre det vi kan for å svare deg samme virkedag.

Våre verdier

Checkmark

Solide samarbeidspartnere

Alle våre samarbeidspartnere er nøye kvalitetssikret av oss. Det betyr at du kan føle deg trygg når du bruker våre tjenester.

Checkmark

Tilbud innen kort tid

Du trenger bare å sende inn opplysningene dine én gang. Kort tid etter mottar du tilbud fra tre forskjellige leverandører.

Checkmark

Tilbud nær deg

Vi finner frem til de leverandørene som er nærmest deg med relevant erfaring. Du vil derfor motta tilbud kun fra dem som kan utføre oppdraget ditt på best mulig måte.

Checkmark

Gratis og uforpliktende tilbud

Det koster deg ingenting å bruke våre tjenester. Alle tilbudene du mottar er helt uforpliktende, og du bestemmer selv hvem du vil svare.

Checkmark

Alltid 3 tilbud

Vi gir deg alltid tre tilbud fra relevante og pålitelige leverandører. Dette gjør at du kan sammenligne prisene og velge det tilbudet som passer best for deg.

Checkmark

Brukervennlighet

Skjemaet er enkelt å utfylle ut og tar deg under et minutt. Deretter mottar du mail med tilbud som du kan studere i ro og mak.

Møt teamet vårt

Møt det dedikerte teamet bak Varmepumpeportalen. Alle jobber for å gi deg en best mulig opplevelse av våre tjenester, helt kostnadsfritt. Vi har hjulpet tusenvis av nordmenn til å få en bedre og billigere varmepumpe.

Bilde

Didrik Sundal

Daglig leder

Bilde

Håkon Hess

Utviklingsansvarlig

Bilde

Simen Tokerød Bergo

Fullstack-utvikler

Bilde

Aksel Hellerud

Strategiutvikler