Varmepumpeportalen hjelper deg å få kontakt med leverandører av varmepumper

Varmepumpeportalen er en tjeneste som matcher mennesker som trenger varmepumpe med de rette varmepumpeleverandørene. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for både den som ønsker å benytte seg av en varmepumpe og leverandørene selv.

Leverandører som benytter våre tjenester vil på samme side slippe prosessen med å finne tilbudene som passer best for dem. Ved at vi innhenter forskjellige ønsker fra ulike enkeltpersoner, vil hver enkelt leverandør enkelt kunne velge blant de oppdragene som passer dem best.

Å installere en varmepumpe er ikke like enkelt som å kjøpe en vifte på IKEA. Det kreves fagkunnskap om tekniske forhold, varme, energi, boligens fasiliteter og geografiske belligenhet, klima, miljø og lignende.

Det finnes forskjellige typer varmepumper, og du må også gjøre et valg i forhold til hvilken du skal velge. Dette valget burde ofte bli påvirket av de nevnte forholdene over. Varmepumpene varierer mye i pris, og også i forhold til energiomdannelse og varighet.

Derfor sier det seg selv at du i mange tilfeller er nødt til å få hjelp av en erfaren leverandør. Dette kan imidlertid i seg selv også være vanskelig, da det finnes mange leverandører og det er vanskelig å forstå hvem som jobber med hva.

Her kommer varmepumpeportalen inn. Dersom du fyller ut informasjonen på vår side, vil vi bruke denne informasjonen til å finne 3 passende leverandører til akkurat ditt behov. Disse vil deretter sende deg et spesialisert tilbud.

Da kan du enkelt sammenligne disse tilbudene, og se forskjeller i forhold til for eksempel pris og ekspertise. Tilbudene er naturligvis helt gratis og uforpliktende. Slikt sett blir prosessen fram til en mer miljøvennlig bolig mye enklere.

Leverandørene som benytter våre tjenester vil på samme side slippe prosessen med å finne tilbudene som passer best for dem. Ved at vi innhenter forskjellige henvendelser fra forskjellige mennesker, vil hver enkelt leverandør enkelt kunne velge blant de oppdragene de selv ønsker å ta.

Enten du er en person som er i ferd med å skaffe deg en varmepumpe eller selv er en varmepumpeleverandør er hovedmålet med vår tjeneste å spare deg for tid. Vi har til en hver tid et team som jobber for at dette skal skje smidigst, raskest og så enkelt mulig.

Dersom du vil installere en varmepumpe eller selv er en varmepumpeleverandør som vil benytte deg av tjenesten vår er det bare å ta kontakt med oss gjennom denne siden. Vi håper du får nytte av tjenesten vår.