Om Varmepumpeportalen

Varmepumpeportalen er en tjeneste som matcher mennesker som trenger varmepumpe med de rette varmepumpeleverandørene. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for både den som ønsker å benytte seg av en varmepumpe og leverandørene selv. Leverandører som benytter våre tjenester vil på samme side slippe prosessen med å finne tilbudene som passer best for dem. Ved at vi innhenter forskjellige ønsker fra ulike enkeltpersoner, vil hver enkelt leverandør enkelt kunne velge blant de oppdragene som passer dem best.

Enten du er en person som er i ferd med å skaffe deg en varmepumpe eller selv er en varmepumpeleverandør er hovedmålet med vår tjeneste å spare deg for tid. Dersom du vil installere en varmepumpe eller selv er en varmepumpeleverandør som vil benytte deg av tjenesten vår er det bare å ta kontakt med oss gjennom denne siden. Vi håper du får nytte av tjenesten vår.

Her finner du oss

Adresse:

Bogstadveien 27B,
0355 Oslo,
Norge

Driftes av:

Lead Service AS
Org.nr. 922 997 454

E-post:

kontakt@leadservice.no

Åpningstider:

09:00 - 17:00 hver dag

Du kan sende oss e-post når som helst og vi vil gjøre det vi kan for å svare deg samme virkedag.

Våre verdier

Checkmark

Solide samarbeidspartnere

Alle våre samarbeidspartnere er nøye kvalitetssikret av oss. Det betyr at du kan føle deg trygg når du bruker våre tjenester.

Checkmark

Tilbud innen kort tid

Du trenger bare å sende inn opplysningene dine én gang. Kort tid etter mottar du tilbud fra tre forskjellige leverandører.

Checkmark

Tilbud nær deg

Vi finner frem til de leverandørene som er nærmest deg med relevant erfaring. Du vil derfor motta tilbud kun fra dem som kan utføre oppdraget ditt på best mulig måte.

Checkmark

Gratis og uforpliktende tilbud

Det koster deg ingenting å bruke våre tjenester. Alle tilbudene du mottar er helt uforpliktende, og du bestemmer selv hvem du vil svare.

Checkmark

Alltid 3 tilbud

Vi gir deg alltid tre tilbud fra relevante og pålitelige leverandører. Dette gjør at du kan sammenligne prisene og velge det tilbudet som passer best for deg.

Checkmark

Brukervennlighet

Skjemaet er enkelt å utfylle ut og tar deg under et minutt. Deretter mottar du mail med tilbud som du kan studere i ro og mak.

Møt teamet vårt

Møt det dedikerte teamet bak Varmepumpeportalen. Alle jobber for å gi deg en best mulig opplevelse av våre tjenester, helt kostnadsfritt. Vi har hjulpet tusenvis av nordmenn til å få en bedre og billigere varmepumpe.

Håkon Hess

Daglig leder

Shahir Riaz

Frontend-utvikler

Simen Tokerød Bergo

Fullstack-utvikler