Informasjonskapsler

På denne siden benytter vi informasjonskapsler (cookies). Ved å besøke vår nettside samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke vil dette, kan du selv skru av informasjonskapsler i innstillingene i din nettleser. Les mer på allaboutcookies.org.

Hva er informasjonskapsler

Når du besøker en nettside lagres det en liten datafil lokalt i din nettleser. Denne filen er det som kalles en informasjonskapsel.

På denne nettsiden benytter vi 3 typer informasjonskapsler.

1. Funksjonalitetskapsler

For at nettsiden skal fungere optimalt, benytter vi oss av funksjonalitetskapsler. Uten disse er det en mulighet for at nettsiden ikke Ikke fungerer som den skal.

2. Ytelseskapsler

Ytelseskapsler inneholder statistikk om hvordan nettsiden brukes. Dette hjelper oss å forbedre din opplevelse på nettsiden. Dataene er anonymisert, og er kun ment for å optimalisere brukeropplevelsen.

Merk at ingen av de informasjonskapslene som benyttes på denne nettsiden lagrer noen form for personopplysninger om brukere. Informasjonskapslene gir heller ingen mulighet til å nå brukere med målrettet reklame etter å ha besøkt nettsiden.

3. Google Analytics

Google Analytics-koden er satt til IP-anonymisering, og vil derfor ikke lagre noen informasjon om brukeren. Les mer her.