Få tilbud på varmepumpe

Det er enkelt å få tilbud på varmepumpe hos varmepumpeportalen.

Varmepumpe er en form for oppvarming som virkelig har tatt Norge med storm. Allikevel er det mange som fortsatt ikke har anskaffet disse. Det har ofte å gjøre med det prisnivået som mange ser for seg at varmepumpene ligger på, samt den manglende kunnskapen om hva en varmepumpe faktisk er.

Der enkelte snakker om at en varmepumpe kan koste flere hundre tusen kroner, så er dette kun for et veldig lite utvalg av modeller. Faktisk kan en få en ganske så god varmepumpe for bare et par titalls tusen, selv om prisen selvfølgelig avhenger av dine behov også.

For å få en slik pris, så er det derimot viktig å få tilbud på varmepumpe. Men hvordan finner du egentlig tilbud på varmepumpe i dag? Det finnes mange måter å finne frem til de forskjellige modellene i dagens marked, men sjansene er store for at du blir ført inn til overprisede alternativer.

For å motta et godt tilbud på varmepumpe, så er hverken det å spørre venner og familie, eller det å legge ned mye tid i søk på Google verdt det. Et bedre alternativ er å lene seg på eksperter slik som på vår side. Gjennom vårt skjema kan du i løpet av minuttet motta veldig gode råd for tilbud på varmepumpe.

Fyll ut skjemaet og bli kontaktet av 3 varmepumpeleverandører

Det finnes et hav av forskjellige varmepumpeleverandører der ute. Som nevnt kan du derimot gjennom vårt skjema motta gode tilbud på varmepumpe. Fyller du inn skjemaet, så mottar du alltid tilbud fra 3 forskjellige varmepumpeleverandører. Selve utfyllingen av skjemaet er rask og enkel.

Først og fremst vil skjemaet spørre deg hvilken type varmepumpe du er ute etter. Du kan her velge din type dersom du allerede har bestemt deg, eller velge å etterspørre mer informasjon. Videre kan du velge dersom du skal kjøpe ny varmepumpe, installere, eller investere i vedlikehold på den gamle.

Deretter velger du type bolig, størrelse på denne, samt beboere. Til slutt vil du bli bedt om å oppgi adresse, samt navn og kontaktinformasjon. På denne måten kan vi finne de beste alternative leverandørene av varmepumper i ditt område. Slik vil du få 3 tilbud på varmepumpe som er skreddersydd nettopp dine behov.

Totalt vil prosessen ta deg rundt et minutt å fullføre. Dette er et mye bedre alternativ enn å få råd fra venner og familie som ikke er skreddersydd dine behov, eller å måtte søke gjennom flere titalls leverandører uten å være sikret det beste alternativet. Våre tilbud er upartiske og objektive, noe som sikrer et bedre resultat for deg.

Få tilbud på ny varmepumpe tilpasset ditt behov

Få tilbud på varmepumpe fra 3 forskjellige leverandører, helt gratis og uforpliktende

Fordeler med å bruke varmepumpeportalen

Som nevnt ovenfor finnes det store fordeler med å fylle ut skjemaet. I tillegg kan du nyte et par ekstra goder, slik som hjelp med veiledningen, valg av varmepumpeinstallering, valg av selve varmepumpetypen, samt å få et godt tilbud på varmepumpe. Dette sikrer at du faktisk blir fornøyd med ditt kjøp.

Hjelp med veiledning

Først og fremst er vårt skjema viktig for å skreddersy dine 3 tilbud på varmepumpe. Det kan dessuten også være godt for veiledning i henhold til hva dine faktiske behov er. Mange tenker for eksempel ikke over hvordan de muligens ikke trenger så altfor stor varmepumpe for en liten bolig, eller hvor stor varmepumpe de trenger for en stor bolig.

Dessuten har du helt sikkert spørsmål knyttet til effektfaktor, støynivå, og mye mer. Disse spørsmålene kan være vanskelig å stille en selger, da du aldri er helt sikker på om informasjonen du mottar er helt pålitelig. Hos oss får du derimot objektiv veiledning på disse punktene.

Valg av varmepumpeinstallering

I tillegg til kjøp av varmepumpe, så er du nødt til å velge en installatør. Kanskje har du allerede kjøpt en varmepumpe, og dette er hva du leter etter gjennom vårt skjema. Husk på at du ikke selv kan utføre installasjonen i henhold til loven, og at det dessuten ikke alltid vil være lurt å gå for det rimeligste alternativet her.

Våre 3 tilbud på varmepumpeinstallering gir deg muligheten til å velge en profesjonell installatør som sørger for at din varmepumpe blir installert riktig. Har du allerede kjøpt en varmepumpe, så er et viktig råd at du velger samme leverandør for installering. Dermed sikrer du deg å unngå diskusjoner om hvem som skal stå for garantien.

Hjelpende hånd i valg av varmepumpe

Vår tjeneste gir ikke bare 3 gode tilbud på varmepumpe, men også veldig god veiledning i det spesifikke valget av hvilken type varmepumpe du bør velge. Som nevnt tidligere vil du ved første punkt i skjemaet bli bedt om å velge ønsket type. Her kan du altså velge at du ikke er helt sikker og ønsker mer informasjon.

Dersom du velger dette punktet, så vil vi tilby deg god informasjon om hvilken type varmepumpe som kan passe dine behov. For eksempel kan det hende at den populære luft til luft varmepumpen kanskje ikke er best for deg om du har en større bolig og et stort strømforbruk hvert år.

Finn det beste tilbud på varmepumpe

Mange tenker først og fremst på å spørre venner og familie om råd. Dette er derimot frarådet, da de vil ha helt andre behov. Størrelse på boligen, hvor mange beboere de har, og klimaet de bor i er faktorer som neppe er helt like som dine behov.

Det anbefales heller ikke å gjøre sin egen søken gjennom for eksempel Google, da du mest sannsynlig her kun vil støte på de mest populære merkevarene, eller de som har investert mest i optimalisering av internett søk. Vårt skjema er et objektivt alternativ som gir deg det beste tilbud på varmepumpe.

Hvordan fungerer prosessen?

Prosessen settes i gang med at du som nevnt fyller i vårt skjema og følger de instruksjonene som medfølger her. Så snart du har sendt inn ditt skjema med kontaktinfo, så vil vi sette sammen 3 tilbud på varmepumpe som altså passer deg. Disse vil deretter tilsendes deg, slik at du kan se gjennom dine alternativer.

Disse 3 tilbudene er helt gratis og uforpliktende for deg å motta. Merk at vi ikke selger varmepumper, og dersom du ønsker å kjøpe en varmepumpe, så skal du altså gjennomføre denne transaksjonen med leverandøren. Vi hjelper deg allikevel gjennom hele prosessen helt gratis for deg som kunde.

Hvilke varmepumper finnes?

Det finnes en rekke forskjellige varmepumper du kan få tilbud på, og faktisk finnes det også forskjellige typer av disse. Om du har gjort litt research innen denne kategorien, så har du helt sikkert støtt på luft til luft varmepumpe som det mest populære alternativet. Luft til vann er også en annen populær form for varmepumpe. I denne artikkelen kan du se en test av forskjellige varmepumper.

Luft til luft varmepumpe

En typisk luft til luft varmepumpe.

Som nevnt er luft til luft varmepumpe den mest populære varianten. En slik varmepumpe utnytter energien i luften utendørs og ”pumper” denne innendørs slik at det blir varmt i din bolig. På mange måter er dette omvendt av hvordan ditt kjøleskap fungerer.

En luft til luft varmepumpe koster gjerne rundt 20,000kr, da selvfølgelig med variasjoner basert på dine behov. Best passer denne typen varmepumpe for de som bruker rundt 15,000 kWh årlig. Fyller du ut vårt skjema med dette valget, så vil du altså få 3 tilbud på varmepumpeleverandører som selger og installerer denne typen.

Luft til vann varmepumpe

En typisk luft til vann varmepumpe.

En luft til vann varmepumpe forutsetter at du har vannbåren varme i din bolig, da teknologien sørger for å utvinne energi fra luften utendørs og føre den inn gjennom varmt vann. Enten vannkabler eller radiator vil her benyttes. Har du større strømforbruk enn 15,000 kWh og også en større bolig, så kan luft til vann varmepumpe være et godt valg for deg.

Disse kan koste mellom 60,000kr og 130,000kr, alt avhengig av hva dine behov er. Dersom du faller inn under den kategorien som bruker rundt 20,000 kWh årlig, så kan du få en veldig god luft til vann varmepumpe for rundt 60,000kr. Gjennom vårt skjema får du dessuten 3 tilbud på varmepumpe og selvfølgelig installering inkludert.

Hva koster normalt en varmepumpe?

Som nevnt tidligere er det nesten umulig å si hva en normal kostnad for en varmepumpe er, da disse selges for alt fra 10,000kr til flere hundretusener. Alt avhenger av ditt behov. Helt spesifikt vil faktorer slik som hvilken type varmepumpe, effektfaktor, minimumseffekt, støynivå, og merkevare avgjøre prisen.

Allikevel, om du er en gjennomsnittlig nordmann, så er sjansen stor for at en luft til luft varmepumpe til rundt 20,000kr vil kunne gjøre en god jobb for deg. Det beste tipset er å kartlegge dine behov, for deretter å sette opp et budsjett.

Slik velger du riktig varmepumpe til ditt bruk

Du kartlegger behovet ved å finne ut av ditt boareal, antall beboere, klimaet i området, og selvfølgelig også ditt budsjett. Selv om en sparer mye penger ved tilbud på varmepumpe, så skal en også ha råd til den kostnaden kjøpet først og fremst er.

Det aller viktigste er at du ikke går i fella og velger det enkleste og raskeste, da det er mye penger og en god del bekymringer å spare ved riktige metoder i letejakten. Våre 3 tilbud på varmepumpe, som er objektive, gratis, og uforpliktende, sørger for at du får en rask oversikt over de beste alternativene med en gang.

Få tilbud på ny varmepumpe tilpasset ditt behov

Få tilbud på varmepumpe fra 3 forskjellige leverandører, helt gratis og uforpliktende

Få tilbud på varmepumpe