Sikker tilkobling

Få tilbud på luft-til-luft varmepumper, raskt og uforpliktende

Få tilbud fra seriøse, erfarne og trygge leverandører – helt gratis

Fyll inn skjemaet og bli kontaktet med tilbud fra flere ulike varmepumpeleverandører. Dette er helt gratis og uforpliktende, og du velger selv om du vil godta noen av tilbudene. Sammenlign tilbudene og velg det som du liker best.

Varmepumpeportalen har kun samarbeid med seriøse, erfarne og trygge leverandører. Fordelen med å få flere tilbud er at du kan sammenligne tilbud, pris, ekspertise, leveransedato og personlig kjemi.

 

Slik fungerer det

  1. Fyll inn skjemaet
  2. Få tilbud fra flere varmepumpeleverandører
  3. Velg den leverandøren som passer best

Hvilken type trenger du hjelp med?

Vår og andres erfaring er at det lønner seg å
sammenligne flere tilbud

"

Ble tipset om å få meg en varmepumpe og fant da frem til Varmepumpeportalen. Fikk flere gode tilbud og er fornøyd med varmepumpen min.

"
"

Er svært fornøyd med varmepumpen min og servicen jeg fikk. En super tjeneste!

"
"

En utrolig effektiv tjeneste for å komme i kontakt med leverandører.

"

Hvordan finne riktig varmepumpe?

Formålet med varmepumpeportalen er å hjelpe deg som vil finne en varmepumpe. Dette kan være en vanskelig prosess. For det første må du gjøre mye research for å finne ut hvilken varmepumpe som passer best til din bolig. Etter dette må du også finne leverandører som kan hjelpe deg montere denne varmepumpen.

Noen spørsmål er typiske å stille; Hvilken varmepumpe burde jeg kjøpe? Hvilken gir mest energi for prisen i forhold til min bolig? Hvor mye kan jeg spare? Hvordan monterer jeg den? Kan jeg på tilskudd av Enova? Disse spørsmålene vil du enkelt få svar på dersom du fyller ut skjemaet på vår side og kort forklarer din situasjon.

Etter dette vil forskjellige varmepumpeleverandører kontakte deg i forbindelse med oppdraget. Dette er erfarne leverandører som enkelt vil kunne svare på alt du måtte lure på, i tillegg til å finne den beste varmepumpen til din bolig og også montere denne for deg. Slikt sett blir prosessen mye enklere for deg. Tjenesten er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende, og du velger helt selv hvilken leverandør du vil benytte deg av.

Fordeler med å bruke Varmepumpeportalen

Det er flere fordeler med å bruke varmepumpeportalen. For det første er det vanskelig å vite hvilken varmepumpe som passer best til din bolig. I noen tilfeller vil luft til luft varmepumpe være det beste, mens luft til vann varmepumpe eller andre varmepumper som bergvarmepumpe kan være mer ideelt i andre tilfeller. Dette er en vanskelig vurdering som leverandørene vi samarbeider med vil kunne hjelpe deg med.

En annen klar fordel er at du mye enklere vil kunne sammenligne forskjellige tilbud. Fyller du ut skjemaet på vår side vil du bli kontaktet av 3 forskjellige leverandører som vil gi deg et samlet tilbud på varmepumpe og montering. På den måten vil du kunne velge den leverandøren med det beste tilbudet. Kontakter du kun 1 leverandør, vil det kunne være vanskelig å finne ut hva som er gjengs pris.

Leverandørene på vår side vil også gi deg en samlet pris på både varmepumpe og montering. Slikt sett vil du slippe å først bestille en varmepumpe for så i etterkant finne en leverandør som er villig til å montere denne for deg. Derfor vil du spare mye tid på å slippe å lete rundt på nettet etter forskjellige leverandører i tillegg til varmepumpen i seg selv.

Fordeler med varmepumpe

Det er mange fordeler med en varmepumpe. Den første klare fordelen er at du i mange tilfeller vil få støtte fra Enova til å skaffe deg varmepumpe. Deler av anskaffelsen blir dermed være kostnadsfri. Andre klare økonomiske fordeler er naturligvis at en varmepumpe vil lønne seg økonomisk i forhold til andre strømkilder over lengre tid, samt også øke verdien på boligen.

Ved siden av dette er ikke minst en varmepumpe ekstremt funksjonell. En varmepumpe varmer opp boligen når det er kaldt på vinteren, og kjøler ned boligen når det er kaldt på sommeren. En varmepumpe gir en jevn og behagelig temperatur i hele boligen, uansett hvilken årstid det måtte være.

Hvilken type trenger du hjelp med?